Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Informaatiota tuotteiden laadusta, materiaaleista sekä valikoimasta

Silkkiviherkasvit valmistetaan lehtien ja kukkien osalta polyesterikankaasta ja rungon osalta oikeasta, kuivatetusta puusta. Lehtien ja kukkien värit taas puolestaan "paistetaan" kiinni kankaaseen. Kaikki nämä edellä mainitut vaikuttavat taas puolestaan kasvien kestävyyteen ja laatuun.

Markkinoilla on runsaasti valikoimaa, kaikki eivät ikävä kyllä vastaa ajatusta ikuisesta silkkiviherkasvista.
On kasveja, jotka reagoivat auringonvalon kanssa lehden / kukan väriä haalistaen tai jopa täysin väriä muuttaen - pahimmillaan seurauksena saattaa siis olla sinertävä limoviikuna. On myös laatuja, jotka eivät kestä vettä kasvia puhdistettaessa.

Meillä olevat silkkiviherpuut / kasvit / kukat ovat kaikki täysin niin auringonvalon kuin keinovalonkin kestäviä. Voit myös huoletta puhdistaa ne pölystä pölyhuiskalla ja vesihuuhtelulla. Annamme suurimmalle osalle tuotteita värikestävyys takuun, jotta voit todella luottaa kasviemme värinkestävyyteen.

Valikoimastamme löytyy silkkiviherkasveja aina leikkokukasta 6 metrisiin isoihin silkkiviherpuihin, unohtamatta kuitenkaan leikkokukkia, ruukkukukkia, pieniä viherkasveja, köynnöksiä, pensaita, puita, ruukkuja jne.
Ruukkuja löytyy myös jokaiseen tilaan ja paikkaan. Upeat ja erittäin laadukkaat Lechuza ruukut löydät myös valikoimastamme.


Miksi ja minne sijoittaisit silkkiviherkasvin?

Miksi valitsisit silkkiviherkasvin oikean sijasta? Mielestämme oikea kasvi hyväkuntoisena on aina upea, mikäli sitä on mahdollisuus pitää ja tilaisuus ja halu hoitaa. Mutta on kuitenkin paikkoja missä elävä kasvi ei menesty. Silloin on silkkiviherkasvi erinomainen vaihtoehto elävälle kasville. Esimerkkinä ovat huoneen pimeät nurkat, kova ilmastointi, huoneilman liika kuivuus tai kosteus, kylpyhuoneet, vetoisuus jne.

Allergiat ja astma ovat myös iso rajoite eläville kasveille. Usein silloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää olla ilman kasveja tai hankkia silkkiviherkasveja. Silkkiviherkasvimme ovat täysin allergiavapaita. Ja mikäli ne pölyyntyvät, ne on helppo puhdistaa juoksevan veden alla, jolloin pölyallergeenit saadaan helposti ja vaivattomasti pois kasvista.

Myöskään istutusmateriaalit eivät mullan tavoin aiheuta oireita.